Inloggen (e-mail/wachtwoord)

Snoefy en John

Geplaatst op: 08-12-2020
door: Marleen Schlatmann
online cursist
Snoefy , een schotse terriër laag op de poten is nog lekker jong . Ze houdt van rennen van spelen van springen en heel veel buitenzijn. Ze heeft al 4 kleintjes op de wereld gezet. Inmiddels zijn die groot en proberen een eigen hondenleventje te leiden bij andere mensen. Nu is Snoefy zelf aan de beurt vindt ze. Ze verlangt ernaar om met haar baasje te rennen, te dollen en veel naar buiten te gaan. Hij moet met haar spelen. Ze wil aandacht. Ze woont al heel lang bij John, haar baas .

John is een lange gescheiden man en al wat ouder. Hij loopt tegen de 60 en heeft 2 kinderen die al de deur uit zijn. Vroeger wilde zijn dochter een hondje . Toen kwam Snoefy. Hoewel er vroeger veel gespeeld werd met Snoefy is het nu een stille boel .

John is altijd druk en veel weg want hij heeft een zaak . Hij heeft het niet alleen druk op de zaak maar ook thuis. Hij is verschrikkelijk netjes, houdt niet van rommel en viezigheid. Daarom is er 2 keer in de week hulp in huis . Maar dat is niet genoeg . De tafel, de aanrecht, de wc alles poetst hij na ook als het al schoon is. Zijn poetsdoek is hem alles. Daarna laat hij zich na een lange werkdag op de bank zakken , zet de TV aan en valt na een paar minuten in slaap…

Reageer (1)