Inloggen (e-mail/wachtwoord)

Registreren

Geplaatst op: 19-09-2008

Alleen (oud-)cursisten, docenten, coachees  van het Schrijfatelier kunnen zich aanmelden voor Schrijfkoorts. En wel hier.

Ben je verbonden aan het Schrijfatelier? Als cursist, docent, oud-cursist, coachee? Dan, alleen dan kun je meeschrijven op Schrijfkoorts.


Registreren. Na registratie krijg je een wachtwoord toegestuurd. Bewaar je wachtwoord goed, je kunt er steeds weer mee inloggen. Als je het wachtwoord bent vergeten, dan kun je een nieuwe aanvragen.


Toestemming. Om te voorkomen dat zomaar iedereen op Schrijfkoorts kan publiceren, heb je (eenmalig) toestemming van de redactie nodig. Dit kan soms even duren.


Schrijven. Na bericht van de redactie  is Schrijfkoorts van jou. Je bent vrij om je schrijfsels te plaatsen, zo vaak en zo veel als je wilt. Kies zelf een passende rubriek.


Onder welke naam? Soms is het wenselijk om niet onder je volledige naam te publiceren. Om binnen het Schrijfatelier toch traceerbaar te zijn, is er de optie om alleen je voornaam bekend te maken.  We hebben echter liever geen totaal onherkenbare pseudoniemen of anonieme artikelen.


 

Naam:

E-mail:

Ja, ik wil meeschrijven.